Qui som

L’adreça de la nostra web és: https://www.divertimento.cat/ca/. A Divertimento, ens prenem molt seriosament la protecció de la privadesa dels nostres clients i usuaris. Aquesta Política de Privadesa descriu com recopilem, utilitzem i protegim la informació personal que ens proporciones a través del nostre lloc web i altres mitjans de comunicació.

  1. Informació que recopilem

Recopilem informació personal que ens proporciones directament, com ara el teu nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació de contacte. També podem recopilar informació sobre les vostres preferències de màrqueting i altres preferències personals.

A més, podem recopilar informació sobre l’ús que fas del nostre lloc web, incloent-hi informació sobre el dispositiu que utilitzes per accedir al nostre lloc web, l’adreça IP del vostre dispositiu i l’activitat de navegació al nostre lloc web.

  1. Ús de la informació

La informació personal que recopilem es fa servir per proporcionar els nostres serveis i millorar l’experiència d’usuari al nostre lloc web. També podem utilitzar la informació personal per comunicar-nos amb tu i proporcionar informació sobre els nostres serveis.

No compartim la vostra informació personal amb tercers sense el vostre consentiment exprés, excepte en els casos en què es requereixi per llei o per protegir els nostres drets legals.

  1. Seguretat de la informació

Prenem mesures per protegir la informació personal que recopilem i emmagatzemem, incloent mesures de seguretat físiques i tecnològiques. Ens esforcem per mantenir un alt nivell de seguretat a totes les àrees del nostre negoci, incloent el maneig i processament d’informació personal.

  1. Els teus drets

Teniu dret a accedir, corregir i eliminar la informació personal que tenim sobre tu. Si vols fer-ho, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres utilitzant les dades de contacte que es proporcionen al final d’aquesta Política de Privadesa. També teniu dret a retirar el vostre consentiment per al processament de la vostra informació personal en qualsevol moment.

  1. Retenció d´informació personal

Conservem la informació personal el temps que sigui necessari per als fins per als quals va ser recopilada o segons ho requereixi la llei. Després d’aquest període, eliminem o anonimitzem la informació personal.

  1. Canvis en la política de privadesa

Ens reservem el dret d’actualitzar aquesta Política de Privadesa en qualsevol moment. La versió més recent de la Política de Privadesa es publicarà al nostre lloc web. Si realitzem canvis significatius a la Política de Privadesa, et notificarem per correu electrònic o mitjançant un avís al nostre lloc web.

  1. Com contactar-nos

Si tens preguntes o comentaris sobre aquesta Política de Privadesa, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres a través de les dades de contacte que es proporcionen al nostre lloc web.

En utilitzar el nostre lloc web, acceptes els termes i condicions d’aquesta Política de Privadesa i el processament de la teva informació personal d’acord amb aquesta política.