Manifest

Benvingut a Divertimento, una agència d’esdeveniments on dissenyem experiències úniques que connecten amb les persones. Apostem per la innovació i la creativitat per transformar idees en instants excepcionals.

All in one. Oferim serveis integrals de producció d’esdeveniments presencials, híbrids i online. Divertimento és també conceptualització d’esdeveniments, producció artística, audiovisuals, disseny i decoració d’espais. El teu partner exclusiu per donar resposta a totes les teves necessitats.

Treballa amb els millors. Disposem d’un ampli catàleg de talents nacionals i internacionals. Músics reconeguts, artistes emergents, casters amb 100k seguidors a Twitch... Tu demana. Posa’ns a prova. Et sorprendria el que hem arribat a fer.

Globals. Hem treballat per empreses de tot el món, clients locals, institucions i particulars. A Divertimento tothom hi és benvingut. No ens importa d’on vens. Ens importa on vols anar.

Segueix llegint

MANIFiESTo

Bienvenido a Divertimento, una agencia de eventos donde diseñamos experiencias únicas que conectan con las personas. Apostamos por la innovación y la creatividad para transformar ideas en instantes excepcionales.

All in one. Ofrecemos servicios integrales de producción de eventos presenciales, híbridos y online. Divertimento es también conceptualización de eventos, producción artística, audiovisuales, diseño y decoración de espacios. Tu partner exclusivo para dar respuesta a todas tus necesidades.

Trabaja con los mejores. Disponemos de un amplio catálogo de talentos nacionales e internacionales. Músicos reconocidos, artistas emergentes, casters con 100k seguidores en Twitch... Tú pide. Ponnos a prueba. Te sorprendería lo que hemos llegado a hacer.

GlobalEs. Hemos trabajado para empresas de todo el mundo, clientes locales, instituciones y particulares. En Divertimento todo el mundo es bienvenido. No nos importa de dónde vienes. Nos importa dónde quieres ir.